Vrije sexavond /-orgie


We organiseren al jaren vrije sexavonden en gangbang-orgies in Noord, Oost en Midden Nederland en hebben inmiddels een groot bestand van stellen en single mannen waardoor we op elke avond altijd wel kunnen rekenen op tussen de 25 en 30 vrouwen die voor hun eigen plezier sex willen met meerdere mannen, echte nympho’s dus. Ze worden dus niet betaald en mogen ook geen geld vragen voor sex. Het enige wat ze vragen is respect. Als deze dames genieten dan genieten de aanwezige mannen vanzelf ook. We hebben voldoende grote en kleine speelkamers en ook de sling in de SM ruimte is beschikbaar deze avond. 
Kom het meemaken en beleven.

Kostenbijdrage

Stellen betalen deze avond € 75.- entree all-in, single vrouwen €20 en alleengaande mannen € 80.- all in. Hier is alles bij inbegrepen, dus alle drank de hele avond, een uitgebreid warm en koud buffet, condooms en alle extra faciliteiten.

Vergelijkbaar met andere clubs bieden we veel meer

faciliteiten met een verwarmd zwembad (in reparatie), een sauna, 3 jacuzzi's, watermassagekamer, buitenterras, sling, 7 grote speelkamers, BDSM kamer, etc.

Een avondje (erotisch) stappen blijft op deze manier heel plezierig.

Buffet

Wij zorgen voor een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet in het ruime restaurant. 

Eet smakelijk.

Drank

Er is voldoende drank aanwezig en alles is vrij beschikbaar de hele avond. 


Aanmelden

We zijn geopend vanaf 19.00 uur en sluiten om 02.00 uur maar binnen deze tijden kun je komen en gaan wanneer je wilt. We willen wel liefst dat iedereen binnen is voor 21.00 uur maar wordt het later bel ons dan even.