Algemene mededelingenDresscode

We hanteren op onze avonden een dresscode bij binnenkomst. Voor mannen is over het algemeen een mooie boxershort voldoende maar ook meer kinky kleding is toegestaan. Vrouwen dragen over het algemeen een mooie lingerieset of ander mooi sexy setje of ook iets meer kinky. Naakt mag uiteraard ook.

Handdoeken

Deze zijn voldoende aanwezig in de club

Roken

Roken is niet toegestaan in de club maar kan wel in de overdekte rookruimte op het buitenterras bij het zwembad. We willen echter niet dat er gewapt wordt of andere drugs gebruikt worden. (Kamagra is geen probleem uiteraard en ook verkrijgbaar bij de bar)

Lockers en kleedruimte

We hebben een aparte kleedruimte waar zich ook de lockers bevinden. waar een ieder zich kan omkleden. Het zijn ruime lockers. Uiteraard is het gebruik van mobiele telefoons tijdens onze avonden niet toegestaan en we verzoeken je dan ook deze in de auto of in de locker te laten. 

Parkeren

Parkeren kan op de parking naast de club. Er zijn voldoende plekken maar we verzoeken je toch binnen de aangegeven vakken te parkeren. Bij grote drukte kan er ook aan de kant van de weg voor de club geparkeerd worden.

Openingstijden

Op al onze avonden zijn we open vanaf 19.00 uur en eindigen we om 02.00 uur maar je mag uiteraard komen en gaan wanneer je wil. 


Overnachten

Voor mensen die van verder komen of ook gezellig wat willen drinken op onze avonden is er op zo'n 800 meter een Hotel die 24 uur open is.
Daarnaast zijn er in de regio ook de nodige overnachtingsmogelijkheden.